Diete si nutritie

Publicat Joi, 13 octombrie 2016 , ora 14:20, de Administrator

A băut 3 căni de cafea într-o zi, iată ce s-a întâmplat cu sânii ei

Cercetătorii au descoperit o schimbare în legătură cu sânii ei. 300 de femei cu diverse mărimi ale bustului au fost implicate într-un studiu, acestea fiind întrebate câte căni de cafea beau pe zi.

Acest studiu arată că trei căni de cafea pe zi îți micșorează sânii. De aici cercetătorii au realizat că există o legătură între consumul de cafea și mărimea sânilor. Jumătate din femeile consumatoare de multă cafea aveau sânii mici. 

Helena Jernstroem, lector universitar la o universitate din Suedia afirmă de asemenea că studiul este adevărat. Dar aceasta spune de asemenea că femeile care beau multă cafea nu ar trebui să se teamă deoarece sânii nu dispar peste noapte, ci doar devin mai mici în timp. Nu poți spune ce femei beau cafea doar după mărimea sânilor, dar cu siguranță femeile care beau cafea nu trebuie să fie dezamăgite deoarece cafeaua scade riscul apariției cancerului la sân. Cafeaua are efecte asupra metabolismului unei femei, aceasta regularizează secreția de estrogen, ceea ce duce la lupta împotriva cancerului. 

Dacă acest studiu ți s-a părut util, distribuie mai departe pentru ca toate femeile să afle despre aceste descoperiri! 

Ads