Boli

Publicat Marti, 27 septembrie 2016 , ora 17:38, de Administrator

A pus laolaltă 2 ingrediente care vindecă cancerul, dar guvernul i-a închis gura

Dr. Johana Budwig este unul între experții în ulei gras începând cu anul 1950. Astfel, a descoperit cobinația care tratează și previne cancerul.

În timp ce studia patologia bolilor ca și biochimist în Germania a observat că brânza proaspătă conține aceeași substanță ca și în medicamentele pentru cancer. Și în timp ce studia uleiurile grase a stabilit că aceste uleiuri grase sunt esențiale în membranele celulare. Fără a funcționa corect membranele celulare, celulele își pierd abilitatea de a se divide în celule noi. Omega 3 și omega 6 au fost recunoscute pentru proprietățile sale anticancerigene și au rolul de a preveni boala și starea de rău în general. Brânza are capacitatea de a energiza celulele și de a da viață funcțiilor biologice. 

Pacienții Johanei au fost tratați de forme de cancer precum cel gastrointestinal, de creier, sân și piele. Acest tratament vine cu șilte indicații: trebuie să bei doar apă purificată, trebuie să stai la soare, elimină din dieta alimentele procesate; nu consuma zahăr, carne sau grăsime animală. Gătește numia fructe și legume organice. Nu mănca niciodată resturi, evită suplimentele și medicamentele, amestecă brânză proaspătă cu ulei de pește sau capsule de omega 3 și omega 6. Poși adăuga fructe, nuci sau condimente. Ads