Analize de sange GRATUITE. Afla ce grupa sanguina ai! sanatate.rol.ro


Adaugat: Duminica, 04 august 2013


Analize de sange GRATUITE. Afla ce grupa sanguina ai!
Astazi, intre orele 11.00 si 20.00, poti veni sa-ti faci analize de sange si sa afli ce grupa sanguina si Rh ai, daca te inscrii in Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice.
Analize de sange GRATUITE. Afla ce grupa sanguina ai!

"Centrul mobil de donare" este amplasat in parcul Tineretului, la intrarea Sincai. In zona unde este centrului, persoanele care doresc sa se inscrie ca donatori vor putea fi testate pe loc si vor putea afla gratuit ce grupa de sange si ce tip de Rh au. Rezultatele analizelor pentru depistarea bolilor infectioase care se pot transmite prin sange, printre care HIV/SIDA, hepatita B, hepatita C, sifilis, vor fi transmise prin posta sau e-mail.

La fata locului vor fi instalate corturi publicitare si de prim ajutor, unde cei interesati vor primi informatii despre donarea de celule stem, iar pentru cei care doresc vor fi oferite gratuit servicii medicale de masurarea tensiunii arteriale, pulsului si glicemiei. Dupa o saptamana de prezenta in parcurile Herastrau si Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti, la centrul mobil de donare al caravanei "Doneaza o sansa la viata", 199 de persoane s-au inscris in Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice (RNDVCSH).

 » vezi articolul original


sursa:

  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziAnalize de sange GRATUITE. Afla ce grupa sanguina ai!