Ginecologie si sarcina

Publicat Luni, 19 septembrie 2016 , ora 13:23, de Administrator

Copilul ei abia născut nu o va cunoaște niciodată deoarece a făcut asta

Louise Cook are un copil de 6 ani, unul de 4 și un bebeluș.

Ceilați copii vor avea amintiri cu mama lor, însă Cloe nu o va cunoaște nicioadată. Louise mai are doar câteva săptămâni de trăit. Diagnosticul a venit în a 10-a săptămână de sarcină. Cancer de piele care s-a extins la plămâni și a avansat atât de repede încât i-a redus viața la câteva luni. Cauza cancerului la piele este solarul. Aceasta a avut un moment în care a fost despărțită de soțul său cu 4 ani în urmă și mergea de 3 ori pe săptămână pentru a se simți mai bine și a nu ajunge în depresie. A funcționat pe termen scurt, însă consecințele au apărut 4 ani după. „Nu am crezut că solarul poate fi atât de periculos, având în vedere că este destul de ieftin și oricine poate merge acolo. Am fost tânără și naivă și voi plăti cu prețul vieții. Nu îmi voi putea vedea copiii crescând. 

A fost devastată când a primit diagnosticul. A întrebat ce poate face pentru a trăi cât mai mult. Doctorii i-au spus că trebuie să renunțe la sarcină, dar nu a fost o opțiune. „Doar pentru că eu o să mor nu trebuie să moară copilul”. 

Este foarte trist pentru Louise să realizeze că nu va fi prezentă în primul an de viață a lui Chloe. Trasmiteți acest mai departe pentru a afla și alți prieteni cât de periculos poate fi solarul. 

Ads