Cum puteti avea pofta de mancare sanatate.rol.ro


Adaugat: Vineri, 01 iunie 2007


Cum puteti avea pofta de mancare
Unele persoane trec prin momente in care nu le este foame si nici un aliment nu le starneste pofta de mancare. Aceasta afectiune se numeste anorexie si in cazurile grave persoana in cauza inceteaza sa se mai alimenteze.
Cum puteti avea pofta de mancare

Simptomele anorexiei sunt: pofta de mancare scazuta sau chiar inexistenta si greata in cazul in care persoana in cauza se forteaza sa manance. Printre cauzele acestei boli se pot enumera stresul, unele boli infectioase sau stomacale ori anemie.

Pentru vindecare trebuie eliminate mai intai cauzele anorexiei si in nici un caz pacientul nu trebuie obligat sa manance. De asemenea, produsele naturale pot fi de un real folos.

B Complex + Vitamina C cu aroma de fructe: Este extrem de util in cazul in care este vorba de anorexie de origine psihica, iar vitamina C potenteaza efectul vitaminelor B. Administrare: o tableta/zi.
Pret: 11 lei.

Bioforce Herba Vita: Acest produs este eficient in stari de suprasolicitare psihica si fizica si in anemii. Administrare: o capsula de 3 ori/zi.
Pret: 11 lei.

Extract de drojdie B complex preventor: Poate preveni simptomele de panica, starile de neliniste, depresiile si stimuleaza pofta de mancare in cazul anorexiei. Administrare: o capsula/zi.
Pret: 16 lei.

Vital secara Remedia: Ajuta la purificarea si fluidificarea sangelui si la calmarea starilor nervoase putand stimula pofta de mancare. Administrare: 2-3 lingurite dizolvate in 200 ml apa.
Pret: 44 de lei.

Liliana Simidon
Specialista in produse naturiste» vezi articolul original


sursa:

  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziCum puteti avea pofta de mancare