Diete si nutritie

Publicat Marti, 27 septembrie 2016 , ora 15:05, de Administrator

Dieta militară: Pierde 10 kilograme în doar 3 zile

Fiecare zi din dieta militară conține un meniu strict la mic dejun, prânz și cină.

Porțiile trebuie să fie cântărite, iar sosurile nu sunt permise.Poți apela doar la muștar, condimente, suc de lămâie. Apa, cafeaua și ceaiul sunt singurele băuturi recomandate. Această dietă durează trei zile, iar în timpul ei te vei simți mai slab, mai energizat, iar metabolismul va funcționa perfect. Înainte de a repeta dieta trebuie să iei o pauză de patru zile.

În prima zi: jumătate de grapefruit, 1 felie de pâine prăjită, 2 linguri de unt de arahide, 1 cană de ceai sau cafea la micul dejun. Prânjul este format din 100 de grame de ton, 1 felie de pâine prăjită, 1 cană de ceai sau cafea. Cina este formată dintr-un fel de carne, 1 cană de mazăre verde, jumătate de banană, un măr mic și o cupă de înghețată de vanilie.

A doua zi la micul dejun vei mânca un ou, o felie de pâine prăjită și o jumătate de banană; prânzul este format din puțină brânză, 1 ou fiert și 5 salatine. Cina este formată din 2 hot dogi, puțin broccoli, un morcov, jumătate de banană, jumătate de cupă de înghețată cu vanilie. 

În a treia zi mănânci la micul dejun 5 salatine, 1 felie de brânză și 1 măr mic; la prânz 1 ou fiert și o felie de pâine prăjită, iar la cină 100 de grame de ton, jumătate de banană și o cupă de înghețată de vanilie. 

Trebuie să faci exrciții fizice în timpul dieteI. Persoanele supraponderale trebuie să facă mai puține exerciții decât cei mai slabi. Activitățile recomandate în timpul dietei sunt: mersul, înotul, alergatul. 

Aceasta este o dietă ieftină și cu mese ușor de preparat. 


Ads