Diete si nutritie

Publicat Luni, 26 septembrie 2016 , ora 18:20, de Administrator

După ce a slăbit 200 de kilograme în 18 luni, această femeie ne arată efectele renunțării la zahăr

A pierde din greutate este foarte greu pentru majoritatea oamenilor deoarece este destul de dificil să renunță la anumite alimente care-ți plac.

Atunci când vorbim de obezitate aceste probleme se dublează. Însă nimic nu este imposibil, iar Cheryl Blythe demonstrează că poți pierde 200 de kilograme în 18 luni făcând o mare schimbare. 

Atunci când a fost la doctor, acesta i-a spus că de nu își schimbă stilul de viață va sfârși moartă sau într-un scaun cu totile la vârsta de 45 de ani. Aceasta a fost motivația de care a avut nevoie plus problemele de respirație, dificultatea de a merge și durerile de spate. Oamenii nu încetau să se uite lung la ea și atunci a decis să slăbească. Doctorul i-a recomandat o operație, dar aceasta a refuzat. Atunci când avea 20 de ani mânca cipsuri, burgeri, cartofi prăjiți și bomboane în fiecare zi. A încercat să slăbească, dar nu a reușit. Cum i-a ieșit acum? Ei bine aceasta a început să mănânce carne la grătar, roșii, ciuperci și 2 ouă fierte în fiecare dimineață. 

După ce a pierdut 100 de kilograme i-a fost foarte simplu să facă exerciții fizice și a început să slăbească rapid. Însă marea schimbare pe care a făcut-o a fost să renunțe la zahăr.

Împărtășește această poveste cu prietenii tăi și ajută-i pe prietenii cu probleme de greutate să slăbească! 

slasa_2.jpg

 Ads