Ginecologie si sarcina

Publicat Vineri, 16 septembrie 2016 , ora 13:08, de Administrator

Fosta model Playboy vorbește despre ce a făcut sarcina din silueta sa

Kendra Wilkinson este fost model Playboy și actriță în celebrul film „The girl next door”. Aceasta a postat de curând o fotografie cu burta sa după ce a trecut prin două nașteri. 

Aceasta este cunoscută deoarece a avut întâlniri cu fondatorul Playboy Hugh Hefner. Aceasta a decis să părăsească casa Playboy după ce și-a întâlnit jumătatea în persoana lui Hank Baskett. Aceștia s-au logodit și căsătorit, iar aceasta a rămas însărcinată. Pentru a susține cariera lui Hugh, aceștia s-au mutat în Indiana unde Kendra a suferit de o mare depresie. Kendra poveștește că ajunsese să nu se mai spele pe dinți și cap deoarece era foarte deprimată. Aceasta amenința cu sinuciderea și dorea să se ascundă de toată lumea. Se simțea neînțeleasă. 

După ce a avut cel de-al doilea copil aceasta a devenit conștientă cât de mult i-au schimbat sarcinile corpul și a postat o fotografie în care se văd schimbările prin care a trecut corpul său. Este foarte mândră de copiii pe care corpui ei i-a creat. Și nu îi este frică să se expună pe rețelele de socializare. 

kendra-wilkinson-600x800.jpg
Ads