Diete si nutritie

Publicat Vineri, 16 septembrie 2016 , ora 15:26, de Administrator

I-a pus că seamănă cu Angelina Jolie și asta a convins-o să slăbească

Din obeză pasionată de fast food și dulciuri a trecut printr-o transformare după ce o persoană a spus că seamănă cu Angelina Jolie.

Acel moment a reprezentat o motivație pentru Christina Staggs, mamă a trei copii. După ani de zile în care a mâncat dulciuri, multă ciocolată și înghețată aceasta a decis să țină o dietă pentru a arăta ca Angelina Jolie. A slăbit mult după ce s-a alăturat clubului de natație și a început să înoate. Acum are jumătate din greutatea inițială și se simte foarte bine. 

Atunci când o femeie a complimentat-o pentru buzele mari și fața asemănătoare cu cea a Angelinei Jolie, și-a dorit imediat să arate ca ea și la corp. „Întodeauna mi-au plăcut dulciurile, îmi luam foarte multe și le terminam în câteva ore”, spune Christina. Acum am pierdut greutatea în exces și oamenii îi spun că arată ca Angelina Jolie, ceea ce o face să fie foarte încântată. 

„Nu îmi putea găsi haine când aveam acele kilograme în plus, mi le comandam”, spune femeia. În prima săptămână a pierdut 2,7 kilograme, iar în ultima lună aproape 9. Rexulatele au încurajat-o să continue. Aceasta spune că își plimbă câinele zilnic vrea 5 kilometri distanță. 
Ads