Diete si nutritie

Publicat Joi, 22 septembrie 2016 , ora 11:34, de Administrator

Mânca orice, s-a îngrășat enorm, dar acum a slăbit enorm. Vezi cum arată

Laura Micetich a avut mereu kilograme în plus. Se aimțea mereu în centrul atenției, ca un monstru gigant care stătea în calea tuturor.

Aceasta până a decis să slăbească. Profesora a crezut că este timpul pentru o schimbare. Tocmai trecuse peste o despărțire după o relație de patru ani și avea nevoie ca în viața ei să se schimbe ceva. „Îmi doream să preadau și să fiu un bun exemplu pentru copii.” Se temea că oamenii din viața ei nu vor putea trece peste greutatea ei. Aceasta a fost motivația care a determinat-o să facă schimbări în obceiurile sale. 

După ce anu de-a rândul a mâncat munți de bomboane și fast food în secret a simțit motivația să se oprească. Și-a făcut o poză ca să vadă cum arăta înainte de a slăbi și după s-a dus la sală. Prima dată a drit să facă operație, însă a decis să meargă la sala de gimnastică mai întâi. Era determinată să demonstreze că poate și singură. A început să facă exerciții după care aadoptat o dietă sănătaosă. A observat că a început să slăbească și atunci și-a dat seama că obiectivul ei poate fi atins. A mers constant la sală și și-a dat seama că are jumătate din greutatea inițială. Pozele cu înainte și după sunt incredibile. E greu de crezut că este aceeași persoană. Atunci când își vede hainele vechi îi este greu sa creadă că înainte obișnuia să încapă în ele. 

fata_slaba.jpg

Ads