Diete si nutritie

Publicat Marti, 11 octombrie 2016 , ora 13:21, de Administrator

Pune asta în cafea, vei pierde în greutate și vei pierde de două ori mai multe calorii

O cafea este un mod foarte frumos de a-ți începe dimineața, iar metabolismul tău va funcționa corect, vei avea o inimă mai sănătoasă. 

Dacă iubești cafeaua și se întâmplă să fii la dietă, a pune câteva ingrediente în cafea te va ajuta. Acestea vor accelera metabolismul, vor arde mai multe calorii și se vor lupta cu grăsimea care nu vrea să dispară atât de ușor. Ai nevoie de scorțișoară, ulei de cocos și miere. Poți adăuga și cacao dacă îți place. 

Scorțișoara este bogată în antioxidanți și are proprietăți antiinflamatoare. Scorțișoara nu lasă ca acizii grași să se depună în corpul tău. Uleiul de cocos este bogat în grăsimi sănătoase. Acesta este potrivit dacă ești lipsit de energie și nu vrei ca grăsimea să se depună. Mierea conține nutrienți precum fier, sodiu, potasiu, fosfor, zinc și calciu și reduce stresul, aduce cu sine un stil de viață sănătos și promovează pierderea în greutate. Pentru a avea efecte imediate trebuie să pui în cafea 2 linguri din următorul amestec: 1 lingură de scorțișoară, 3 sferturi de cană de ulei de cocos și jumătate de cană de miere. Cafeaua ta va avea un gust minunat în timp ce te va scăpa de calorii și grăsimile nedorite. 
Ads