Ginecologie si sarcina

Publicat Marti, 23 iunie 2015 , de Administrator

Simptome care ar trebuie sa te trimita imediat la ginecolog

Controlul ginecologic anual este recomandat fiecarei femei, chiar daca nu intampina probleme, iar cand sunt prezente anumite simptome, nici nu ar trebui sa mai stai pe ganduri daca sa mergi sau nu la medic.

Afla cand este neaparat sa faci o vizita ginecologului.

1. Ai menstruatia neregulata

Oricui i se poate intampla sa-i intarzie menstruatia din cand in cand, insa in cazul in care te confrunti cu aceasta problema in mod constant, este indicat sa mergi la un control ginecologic. Medicul iti va spune din ce cauza ai menstruatia neregulata si ce este de facut.

2. Ai scurgeri vaginale neobisnuite

Este normal sa ai scurgeri vaginale incolore si inodore, pentru ca aceasta este maniera prin care organismul mentine sanatatea vaginului si a cervixului. Insa, in cazul in care scurgerile sunt abundente, in afara perioadei de ovulatie, si capata o culoare diferita decat cea normala, trebuie sa te prezinti la medic. Este posibil sa suferi de o infectie minora, de o afectiune cu transmitere sexuala, sa fie un efect advers al pilulelor contraceptive (daca folosesti) sau, intr-un procent mai mic, sa suferi de cancer cervical.» vezi articolul original

Ads