Boli

Publicat Marti, 27 septembrie 2016 , ora 12:13, de Administrator

Zhi-hao este cel mai gras copil din China

Zhi-hao este un copil obez din China. Acesta are patru ani, iar televiziunea chineză îl declară „cel mai gras copil din China”.

Acesta a fost în diferite spitale din China pentru a afla de ce este atât de gras, dar doctorii au spus că aceasta se datorează exclusiv obiceiurilor sale alimentare. Dacă nu face ceva acum pentru a slăbi, doctorii spun că greutatea sa poate deveni mortală până la vârsta de 20 de ani. Un centru care ajută oamenii să piardă greutate i-a oferit sprijinul copilului, promițându-i că-l vor ajuta pe gratis să scape de obezitate. Centrul folosește o tehnologie japoneză care ajută corpul să scape de grăsime.

„Cred că există specialiști în Hong Kong care ne pot ajuta”, spune tatăl copilului. Părinții acestuia au greutăți normale, iar obezitatea nu a fost niciodată o problemă pentru familia din care provine. Acesta ține o dietă în acest moment, ceea ce înseamnă că trece de la trei boluri de orez la unul. Un reportaj arată că Zhi-hao îi imploră pe copiii de la școală să-i dea din mâncarea lor, iar dacă aceștia nu cooperează fură mâncare de la cei de lângă el. Acesta este lovit de colegul de la care a furat, dar aceasta nu pare să-l deranjeze atât timp cât are mâncare. Un sondaj arată că 20 la sută din populația Chinei se îndreaptă spre obezitate. Părinții acestora speră să ajungă la Hong Kong pentru a rezolva problema de greutate a copilului lor. 
Ads